ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік до смерті забив свого односельчанина

|

На Львівщині чоловік вбив свого односельчанина через особисту неприязнь до нього. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

побив

У Турківське відділення поліції 5 травня надійшло повідомлення від 48-річного мешканця одного з сіл району про те, що у одному з будинків він виявив тіло 33-річного місцевого мешканця без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що загиблий помер насильницькою смертю внаслідок травм, отриманих від ударів по голові. Судмедексперти встановили закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, злам виличної кістки, ниж ньої щелепи та носа.

Також поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 50-річний раніше судимий односельчанини загиблого. За попередніми даними, зловмисник скоїв вбивство через особисті неприязні відносини з вбитим.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до пятнадцяти років позбавлення волі. Призначено ряд експертиз, проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *