ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин облаштував «точку» розповсюдження наркотиків у лотерейному приміщенні

|

У Львові чоловік влаштував точку збуту наркотиків у приміщенні державної лотереї. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

1

До правоохоронців надійшла оперативна інформація, що у Франківському районі міста Львова у приміщенні однієї з державних лотерей зловмисник організував збут наркотичних засобів відвідувачам закладу. За виручені кошти від продажу наркотичних засобів він грав в  азартні ігри.

2

Оперативники встановили особу зловмисника – ним виявився 43-річний львів’янин. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили та вилучили у нього двадцять доз «амфетаміну» та п’ять доз «субутексу». Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить півтори тисячі гривень.

Вилучені нарковмісні препарати відправлені на експертизу, вирішується питання про кваліфікацію цього злочину згідно норм Кримінального кодексу України. Також правоохоронці виявляють канали надходження наркотичних засобів до зловмисника та встановлюють усіх осіб, причетних до скоєння злочину.

Фото: ГУ НП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *