ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї неділі львів’ян кличуть на батярський велозаїзд

|

У суботу, 7 травня,  вулицями Львова вже втретє проїде велопроменад «Батяри на роверах». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

батяри на роверах

За традицією такі ретро-заїзди проводяться два рази в рік – навесні та восени.

Реєстрація велозаїзду розпочинається о 14.00 із площі Музейної (біля Домініканського собору). Для того щоб взяти участь у велопроменаді, необхідно заповнити реєстраційну форму на сайті.

Кожен зареєстрований учасник матиме змогу отримати пов’язку з унікальним номером, взяти участь в лотереї серед зареєстрованих учасників, де зможе виграти міський велосипед.

«Ну і звичайно позмагатися та отримати подарунки за найкращий велосипед, жіночий та чоловічий образи, найкращі вуса та бороду від наших партнерів та спонсорів», – зазначають організатори.

Велопроменад «Батяри на роверах» проїде за маршрутом:

пл.Музейна, вул. Ів.Федорова, вул. Сербська, пл. Ринок, вул. Беринди, вул. Дорошенка, вул. Словацького, вул. Стефаника, вул. Дж.Дудаєва, проспект Шевченка, вул. Грушевського, вул. Ів.Франка, вул. Рутковича, вул. Паркова – СТРИЙСЬКИЙ ПАРК – вул. Паркова, вул. Рутковича, вул. Ів.Франка, вул.Грушевського, пр.Шевченка, вул. Чайковського, вул. Томашівського, вул. Дудаєва.

Під час маршруту планується зупинка на чаювання/кавування у Стрийському парку.

До заїзду допускаються будь-які міські велосипеди, але бажано, щоб це були класичні ретромоделі, а власник велосипеда виглядав у стилі велосипедної моди початку XX століття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *