ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські військовослужбовці провели навчання разом з американцями

|

Військовослужбовці Національної академії сухопутних військ взяли участь підготовчих заходах до проведення міжнародних україно-американських командно-штабних навчань «Репід Трайдент-2016». Про це йдеться на офіційному сайті Академії, передає кореспондент Львівського порталу.

akad

Захід відбувся нещодавно у Києві, на базі Національного університету імені Івана Черняховського. Там представники Науково-дослідного відділу (моделювання бойових дій) Наукового центру сухопутних військ Академії та відділу моделювання Навчального центру підготовки підрозділів Міжнародного центру миротворчості та безпеки (ВМ НЦ ПП МЦМБ) впродовж п’яти днів обговорювали питання щодо розробки сценарію майбутніх навчань, організаційно-штатної структури підрозділів, які залучаються у якості навчальних аудиторій, створення бази даних для спеціального програмного забезпечення JCATS, що передбачається використовувати у якості засобу імітаційного моделювання при проведенні командно-штабної фази згаданих навчань.

akad2

Разом з тим для представників відділу моделювання було проведено базовий курс використання спеціального програмного забезпечення JCATS. Цей курс є логічним продовженням професійного становлення нещодавно створеного ВМ НЦ ПП МЦМБ, що було започатковано у лютому цього року науково-дослідним відділом (моделювання бойових дій) НЦ СВ Національної академії сухопутних військ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *