ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді проходить міжнародне змагання зі спідвею

|

Сьогодні у Червонограді розпочався другий етап відкритого особистого чемпіонату України зі спідвею. На місцевому мототреку «Гірник» змагатимуться 8 найкращих гонщиків України та 8 зарубіжних спортсменів з  Польщі, Словаччини, Данії та Латвії. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

спідвей

За словами заступника начальника управління фізичної культури та спорту ЛОДА Оксани Вацеби, серед претендентів на перемогу – двоє представників Львівщини: Андрій Кобрин і Дмитро Мостовик із Червонограда.

Урочиста церемонія відкриття змагань розпочнеться о 18:30. А заїзди спортсменів – о 19:00. Змагання відбуватимуться по 20-тизаїздній сітці.

До слова, перший етап цьогорічного чемпіонату України зі спідвею завершився 3 травня на мототреку Рівного. Його переможцем став поляк Станіслав Бужа.

Зазначимо, захід організовують за підтримки федерації мотоциклетного спорту України. А усі здобуті очки українськими спортсменами – дорослими і юніорами – будуть зараховані в залік чемпіонату України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *