ОСТАННІ НОВИНИ

Шевченківський гай запрошує на фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом»

|

У неділю, 8 травня, в Музеї народної архітектури та побуту “Шевченківський гай” відбудеться восьмий всеукраїнський фестиваль “Святкуймо Воскресіння разом”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

великдень1 гаївки

“Святкуймо Воскресіння Разом” – фестиваль, який Українська Греко-Католицька Церква проводить традиційно з 2009 року у Шевченківському гаю. Мета фестивалю у християнський спосіб відзначити свято Воскресіння на рівні громади Львова та області, підняти дух українців, підтримувати та розвивати українські традиції, творити коло благодійників, відкритих на найактуальніші потреби громади”, – розповів начальник Служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації  Володимир Лис.

У ході програми відбудеться Архиєрейська Літургія, майстер-класи, гаївки та забави для дітей та молоді, благодійна лотерея та ярмарок, концерт сучасної української музики за участі Маріанни Ільків, Софії Федини, Олесі Киричук,  [Все про…], гуртів “ТроєЗілля”, “ДоСхідСонця”, переможців Всеукраїнського Фестивалю духовної пісні “Струни душі” (ЦТДЮГ).

Щороку фестиваль відвідують 8 – 10 тисяч гостей. Розпочнуться заходи в 11.00 і триватимуть до 20.00.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *