ОСТАННІ НОВИНИ

У Новому Роздолі чоловік «обчистив» завод

|

У Львівській області охоронець обікрав завод на якому сам і працює. У чоловіка вилучили п’ять рубильників до трансформатора. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

трансформатор

До Миколаївського відділення поліції від працівників одного  із заводів у місті Новий Розділ Миколаївського району надійшла заява про те, що в ніч на 29 квітня було скоєно крадіжку з технічного приміщення заводу п’яти рубильників до трансформатора.

Правоохоронці встановили, що крадіжку  скоїв 43-річний житель міста Новий Розділ, який працює охоронцем на даному підприємстві. Чоловік, вночі викрав рубильники,  після завершення робочої зміни, завантажив їх у власний автомобіль і вивіз з території заводу. Речові докази (рубильники) вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *