Для потребуючих львів’ян провели спільні Великодні сніданки

|

У Світлу Великодню неділю для людей, які через певні життєві обставини не мають можливості відчути святковий настрій та духовну атмосферу Христового Воскресіння у родинному колі, провели спільний святковий Великодній сніданок у подвір`ї школи №62, що на вулиці Театральній. Про це Львівському порталу повідомили у пресс-службі Львівської міськради.

великодні сніданки3

Традиційно, Сніданок розпочався зі спільної молитви. Отець здійснив чин освячення продуктових наборів.

Близько 150 осіб пригостили традиційними Великодніми стравами (паски, яйця, ковбаски, тощо).

Нагадаємо, також у цей день у Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян, що на вул. Кирилівській, 3а для близько 40 відвідувачів Центру провели Великодній сніданок. Центр обліку та нічного перебування бездомних організував цей захід за підтримки релігійних громад Св. Анни, Св. Йосафата та Покрови Пресвятої Богородиці.

великодні сніданки

великодні сніданки1

Також святковий сніданок відбудеться у Львівському палаці мистецтв, що на вул. Коперника, 17. Трапеза розпочнеться зі спільної молитви о 12 годині. Цьогоріч сніданок організовують для 400-500 бездомних, малозабезпечених і неповносправних. Проводить захід ГО «Спільнота Взаємодопомоги Оселя».

Організатори Великодніх сніданків зазначають, що у такий світлий день особливо потрібно бути разом, відчувати любов і підтримку. Ніхто не повинен бути самотнім чи забутим.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *