ОСТАННІ НОВИНИ

Дорогу Броди-Червоноград зроблять «лялечкою» до осені

|

На Львівщині продовжується ремонт дороги Броди-Червоноград, які трватимуть до осені. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

дорога

У четвер, 28 квітня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка оглянув ремонтні роботи на дорозі Броди-Червоноград, зокрема на відтинку Радехів-Червоноград.

«У 2016 році дорога Радехів-Червоноград увійшла до переліку доріг, які ми ремонтуватимемо за кошти від перевиконання митних платежів. На відтинку протяжністю 33 кілометри плануємо укріпити основу та прокласти два шари асфальту. Сподіваємось, до осені цього року ремонтні роботи завершать», – зазначив він.

Як зазначив начальник Служби автомобільних доріг Львівщини Руслан  Кандибор, відтинок шляху, на якому розпочали ремонті роботи, є вкрай важливим. Він з’єднує Червоноград із автомагістраллю Київ-Чоп і виходить до українсько-польського кордону.

Загальна вартість ремонту дороги  – 230 млн грн. А виконавцем ремонтних робіт є компанія “Автомагістраль-Південь”.

Зокрема для ремонту дороги Радехів-Червоноград залучили ресайклер, грейдер, грунтовий, пневмоколісний та асфальтний катки, а також великий та малий асфальтоукладачі. Компанія-підрядник гарантує якість покриття дороги протягом десяти років.

Додамо, що для виконання робіт на цьому шляху у Червонограді встановлять завод із виробництва асфальту.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *