ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пенсіонер вбив козу на очах у дітей

|

У Пустомитівському районі неврівноважений чоловік вбив свійську тварину на очах у дітей.  Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

вистрілив

«До Пустомитівського відділення поліції 25 квітня надійшло повідомлення про хуліганські дії невідомого чоловіка, який провокував перехожих і згодом застрелив свійську козу на очах малолітніх дітей. В ході розслідування правоохоронці встановили особу, яка скоїла правопорушення. Ним виявився  60-річний мешканець Пустомитівськогорайону», – повідомляють у поліції.

З’ясовано, що 25 квітня, близько 15.30 год., пенсіонер, перебуваючи в парковій зоні неподалік сільської ради одного із сіл району, грубо порушував громадський порядок, нецензурно висловлювався і чіплявся до перехожих, які прогулювалися з дітьми, провокуючи конфліктні ситуації. При цьому він тримав в руках пневматичну рушницю МР-512 з якої на очах батьків та їх малолітніх дітей здійснив кілька пострілів у свійську козу, яка перебувала на території парку. Від отриманих травм тварина загинула на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 299 КК України (Знущання над тваринами, що відносяться до хребетних, вчинене із застосу­ванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів, а також нацькуванняза­значених тварин одну на одну, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, вчинені у присутності малолітнього, – караються штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів грома­дян або обмеженням волі на строк до двох років) та ч. 4. ст. 296 КК України (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень,- карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Всі обставини події розслідуються.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *