ОСТАННІ НОВИНИ

Молодих музикантів запрошують на майстер-курси зі гри в камерному оркестрі

|

У Львові із 27 червня до 3 липня відбудуться Всеукраїнські майстер-курси з гри в камерному оркестрі Collegium Musicum Orchestra Academy. Майстер-курс веде відомий скрипаль Кирило Шарапов. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

skrip

Метою заходу є допомога молодим музикантам, які прагнуть отримати нові знання й навики в практичній роботі над музичними творами камерної, квартетної та оркестрової музики.

«Ці майстер-курси веде відомий скрипаль Кирило Шарапов. Заявки можуть подавати молоді музиканти, які грають на струнних інструментах з метою покращити свої навички. Це потрібно для розвитку музикування в Україні, для розбудови кращої музичної освіти», – зазначив Тарас Демко, директор Collegium Musicum, артистичний менеджер.

Майстер-курс складається із шести днів інтенсивних занять і заключного ґала-концерту, що відбудеться 3 липня у Львівській філармонії за участю оркестру, котрий сформується з учасників.

«Прийом заявок до 1 червня, вікові обмеження до 25 років. Це в нас відбувається вперше. Ми хочемо таким чином започаткувати таку традицію, яку музиканти не можуть отримати у звичайному навчальному закладі. Вкінці буде гала-концерт у Львівській філармонії, 3 липня. У концерті буде брати участь оркестр, який сформується із учасників майстер-курсів», – відзначив Іван Остапович, артистичний директор Collegium Musicum, диригент оркестру.

До участі запрошуються молоді українські музиканти – виконавці на струнних інструментах, віком до 25-ти років (включно), які бажають набути та розвинути навики професійної гри в камерному оркестрі.

Детальнішу інформацію про участь можна дізнатися тут.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *