ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на флешмоб «Львів я люблю тебе»

|

Молодь Львова запрошує взяти участь у флешмобі до Дня міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

760

Так,  6 травня о 12:00 год на Площі Ринок, 1 біля Львівської міської ради пройде фле-шмоб, який складається із двох блоків: динамічного та статичного.

Динамічний блок відображатиме три епохи Львова: “Львів середньовічний”, “Львів батярський”, “Львів сучасний”. Його виконуватимуть учні Львівської державної хореографічної школи та студенти кафедри режисури та хореографії ЛНУ ім. І.Франка за підтримки Арт Гільдії Балету.

Статичний блок передбачає викладення слів: «ЛЬВІВ Я ♥ ТЕБЕ» під виконання пісні Т. Гаврика «Я ЛЮБЛЮ ТБ», а також випускання синьо-жовтих кульок, сформованих у вигляді серця.

До виконання статичного блоку запрошені студенти університетів Львова та учні. Очікувана кількість учасників – більше 400 осіб.

Для того, щоб зробити флеш-моб наймасштабнішим, запрошують усіх охочих долучитись до нього, прийти на пл. Ринок, 1 об 11:00 год перед входом у Львівську міську раду.

Повну програму святкування Дня міста у Львові читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *