ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові впіймали розбійників, що нападали на людей у під’їзді

|

У Львові двоє товаришів здійснили напади на людей у під’їзді. Один з них – мешканець Хмельниччини, повідомляють  Львівському порталу у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

напад

Так, до  Шевченківського відділу поліції 17 квітня надійшли повідомлення про те, що у період з 17.30 до 17.50 у під‘їзді житлового будинку на вулиці Богдана Хмельницького  невідомі скоїли два напади на двох львів’ян і, погрожуючи їм ножем та фізичною розправою, відібрали в них два мобільні телефони, загальною вартістю 4000 гривень.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 187 КК України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групок осіб. або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм, –  карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна).

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що розбійні напад на двох львів’ян скоїв 19-річний житель Хмельницької області, який тимчасово проживає на території одного з дачних кооперативів Львова, та його 19-річний спільник, житель одного із сіл  Пустомитівського району.

Фото: Соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *