ОСТАННІ НОВИНИ

Серед школярів Львівщини визначили найкращих читачів

|

Фінал обласного туру Всеукраїнського конкурсу “Найкращий читач України-2016” відбувся сьогодні у Львівській обласній бібліотеці для дітей і визначив найкращих з кращих серед семикласників та шестикласників. Ними виявилися шестикласниця Хай Ганна-Марія з Трускавця і учень сьомого класу Тимків Назар із села Глиняни Золочівського району. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі бібліотеки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі бібліотеки.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тестові письмові завдання тривали майже годину, після чого журі відправилося підводити підсумки і визначати переможців, а фіналісти обласного туру знову зібралися у читальному залі обслуговування учнів 5-9 класів, аби подивитися виступ нашого доброго друга ілюзіоніста Віктора Кочергана. Діти були в захопленні від номерів, які показував наш гість, до того ж він залучав до деяких фокусів і самих глядачів.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Далі відбулося оголошення підсумків обласного туру Всеукраїнського конкурсу “Найкращий читач України-2016”. Переможці оголосила й привітала директор нашої бібліотеки Лариса Лугова.

Цього року Форум видавців вирішив потішити усіх учасників обласного туру конкурсу “Найкращий читач України-2016”, подарувавши їм можливість один день взяти участь у Дитячому форумі – 2016, який відбуватиметься у Львові 12-15 травня. А два переможці будуть учасниками цього дійства впродовж усіх чотирьох днів.

Фото: бібліотека

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *