ОСТАННІ НОВИНИ

РФ лякає Європу вибухами на українських АЕС

|

Голова Держдуми РФ Сєргій Наришкін лякає світову спільноту серйозною загрозою ядерних аварій і великомасштабним радіаційним забрудненням, які загрожують всім країнам, якщо безпеку українських ядерних об’єктів не буде взято під контроль, вочевидь Росії. Відповідно заяву розміщено на сайті Держдуми. Передає кореспондент Львівського порталу.

296

Чиновник з РФ демонстративно одяг георгіївську стрічку, яку в Україні звуть колорадською, адже «під нею» воюють терористи та окупаційні війська на Донбасі.

Водночас, він назвав свою країну партнером України, але водночас підкреслив, що в Україні стався «антиконституційний державний переворот» в 2014 році (Революція гідності, – автор), який призвів до незахищеності українських ядерних об’єктів від терактів. Отже в найближчий час слід чекати терактів на ядерних об’єктах, що належать Україні.

Також Наришкін підкреслив, що ядерні фахівці України не володіють необхідною грамотністю і компетентністю, оскільки допускають використання на своїх атомних станціях «неавторизованого палива американського виробництва», що недопустимо на думку експертів з Росії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *