ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини встановив рекорд з автомодельного спорту

|

Спортсмени зі Львівщині здобули перемогу на першому етапі чемпіонату України 2016 року з автомодельного спорту, що відбувся у Стрию. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

автоспорт

Як повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба, за результатами цього етапу буде сформовано національну збірну команду України для участі в чемпіонаті світу, який проходитиме у Польщі в травні цього року.

Загалом у змаганнях взяли участь понад 30 кращих автомоделістів України – представників Вінницької, Дніпропетровської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської та Львівської областей. Команду Львівщини представляли автомоделісти міста Стрия у складі Володимира Смольнікова, Андрія Смольнікова, Ігоря Сафіяника, Юрія Лисака, Сергія Ковальчука, Андрія Сухіна, Тараса Прядки, Олександра Сороки, Сергія Цибаньова, Віктора Василенка,  Ігоря Жидіка, Світозара Фурая Юрій Антонюка, Володимира Сашка,  Олексія Демідова, Володимира Занкевича  та Назара Куциняка

Варто відзначити, що представник Львівщини Володимир Смольніков встановив новий рекорд України у класі моделей Е-2 – 270,813 км/год.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *