ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині можуть впровадити адресну допомогу пільговикам на проїзд

|

Комісія з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень та зв’язку Львівської облради ініціюватиме звернення до Кабміну щодо впровадження у області монетизації пільгового перевезення. Про це на сесії заявив заступник голови комісії Андрій Дума, передає з місця події кореспондент Львівського порталу.

пільговий проїзд

«Склалася  катастрофічна ситуація з пільговими перевезеннями. Минулого тижня  було підписано меморандум між владою та перевізниками щодо виділення 25 млн грн на перевезення пільговиків у 2016 році. Але ця проблема буде випливати щоразу. Тому,  ми на своїй комісії розглядали це питання і маємо намір звернутися до Кабміну щодо запровадження у Львівській області монетизації пільг, тобто адресної допомоги пільговикам, щоби це виглядало, як пілотний проект у Львівській області», – зазначив він.

І додав, перевізники також вважають, що найкраще виділяти пільговикам адресну допомогу. За словами Думи, ініціативу з монетизацією пільгових перевезень підтримали голова Львівської облради та губернатор Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *