ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Франківського та Сихівського районів опинилися без гарячої води

|

Через призупинення подачі газу на ТЕЦ-1 мешканці Сихівського і Франківського районів не отримують послуги з гарячого водопостачання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

voda

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», подачу газу на на ТЕЦ-1 призупинено через те, що НАК «Нафтогаз України» не пролонгував угоду на постачання газу з ЛМКП «Львівтеплоенерго». Термін дії угоди на газопостачання між газовиками і ЛМКП «Львівтеплоенерго» завершився 31 березня 2016 року.

Угода на пролонгацію даного договору була підписана ЛМКП «Львівтеплоенерго» і надіслана НАК «Нафтогаз України» у березні. Однак, з незрозумілих причин, договір не продовжено.  Як наслідок, ЛМКП «Львівтеплоенерго» не виділено ліміту газу на квітень. Через відсутність ліміту газу представники ПАТ «Львівгаз» призупинили подачу газу на ТЕЦ-1, що унеможливило забезпечення гарячою водою мешканців Сихівського і Франківського районів Львова.

«Непідписання додаткових угод унеможливлює отримання лімітів (номінацій) на квітень, відповідно до положення Закону України «Про ринок природного газу» та Кодексу газотранспортних систем.

Заборгованості перед газовиками в нас немає. Тому, сподіваємося, що дану ситуацію

буде врегулювано якнайшвидше, і договір на газопостачання пролонгують без додаткових

умов, а наші споживачі не матимуть незручностей через відсутність гарячого водопостачання», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *