ОСТАННІ НОВИНИ

«Лісапетний батальйон» запрошує львів'ян на сміхотерапію

|

У Кінотеатрі ім. О. Довженка 3-5 травня та у Львівській обласній філармонії 4 травня відбудеться двогодинна сміхотерапія  за участі гурту «Лісапетний батальйон». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

image description
image description

На численні прохання львів’ян знову у нашому місті переможці телевізійного конкурсу-шоу «Україна має талант – 2013» і просто феєричні молодиці з народним гумором та запальними піснями – Наталя Фаліон та гурт «Лісапетний батальйон». Дві години сміхотерапії, колоритні пісні та улюблені хіти – все це у новій програмі «Машина – звір і баба – грім!».

«На глядачів чекає народне комедійне шоу від Наталі Фаліон, яка поміж піснями щедро сипить жартами, розповідає анекдоти, усілякі смішні бувальщини, що миттєво заряджає зал своїм позитивом», – наголошують у філармонії.

«Лісапетний батальйон» постійно бере участь у концертах на підтримку вояків Української армії. Кошти, зібрані з попередніх львівських концертів, а це понад 76 тис. гривень, було передано пораненим бійцям добровольчого батальйону ОУН. Також частина коштів була поділена між вісьмома важкопораненими бійцями, які проходять реабілітацію після складних операцій та протезувань. Відтак частину зібраних коштів із концертів знову передадуть на допомогу бійцям добровольчого батальйону ОУН.

Фото: організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *