ОСТАННІ НОВИНИ

Як поліцейські роздавали школярам шпаргалки

|

У Львівській області правоохоронці продовжують навчати дітей, як діяти у складних дорожніх ситуаціях, а також дарують корисні «шпаргалки» із правилами безпеки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі управління превентивної діяльності ГУ НП у Львівській області.

школярі

Працівники поліції побували у Стрию та поспілкувалися з учнями навчально-виховного комплексу «Школа І ступеня – гімназія ім. МитрополитаАндрея Шептицького».  Малюки із цікавістю слухали розповіді гостей у погонах, висловлювали свої думки про те, які небезпеки можуть очікувати пішоходів-порушників. Школярі залюбки відповідали на запитання тематичної вікторини, бавилися у пізнавальні ігри та разом із правоохоронцями відтворювали різні дорожні ситуації.

Працівники поліції вкотре нагадали малечі, що на вулиці потрібно бути дуже обережними та спостережливими, адже від цього залежить їхня безпека.

школярі1

Правоохоронці також пояснили діткам, для чого потрібні світловідбиваючі елементи та порадили використовувати такі «блискітки» у вечірній час.

На згадку про зустріч школярі отримали у подарунок світлоповертаючі наліпки у формі «валентинок» та яскравих зірочок, які одразу ж наклеїли на свої портфелі.

школярі2

А ще майже 300 дітей одержали корисні «шпаргалки» із правилами безпеки для пішоходів, пасажирів та велосипедистів.  Правоохоронці попросили школяриків обов’язково перечитати ці підказки вдома, разом із батьками, дбати про свою безпеку та бути завжди уважними на дорозі.

Фото: ГУ НП

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *