ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі зіткнулись два автомобілі. Постраждало троє осіб

|

У Самборі в наслідок ДТП  травмовано 3 осіб. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини автозіткнення. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

аварія самбір

Зіткнення сталось вчора, 21 квітня, о 14.40 на вулиці Перемишльській у Самборі. Водій автомобіля «Фольксваген Венто» під керуванням 20-річного місцевого мешканця скоїв зіткнення з автомобілем УАЗ 3303, за кермом якого перебував 22-річний мешканець селища Дубляни.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водії автомобілів та 32-річний пасажир УАЗ отримали тілесні ушкодження. Отримавши медичну допомогу у місцевій центральній лікарні, усі чоловіки були відпущені додому.

аварія самбір1

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або арешт строком до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини авто зіткнення.

Фото: lv.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *