ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні кличуть львів'ян прибирати сихівський ліс

|

Патрульні запрошують сихівчан 23 квітня о 10.00 на спільну толоку у парк імені блаженного Івана Павла ІІ. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

13064759_1544553685846398_4151036365660955521_o

Відтак начальник Управління патрульної поліції Львова, командири батальйонів, рот, інспектори та працівники самого управління вийдуть на толоку в так званий сихівський ліс.

«Піші патрулі обходячи цей лісопарк, особливо після вихідних днів, помічають неприбране сміття залишене відпочиваючими. До нас надходять звернення від сихівчан, аби ми хоч якось вплинули на порушників благоустрою. Патрульні поліцейські вирішили перед Великодніми святами та днем міста Львова долучитися до міської толоки і допомогти навести лад у парку імені блаженного Івана Павла ІІ. І просимо аби долучилися небайдужі. Давайте спільно зробимо наше місто кращим та чистішим. І цей парк буде окрасою Сихівського району», – зауважив начальник Управління патрульної поліції у місті Львові Антон Пузиревський.

Наявність у мешканців рукавичок та садово-городнього інвентарю вітається.

Місце зустрічі – вулиця Скрипника-Лісна. Вітається наявність у мешканців рукавичок та садово-городнього інвентарю вітається.

Фото: соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *