ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чиновниця РДА вимагала у багатодітної матері хабар

|

На Львівщині припинено систему вимагання та отримання неправомірних вигод працівниками однієї з РДА. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

PM265image001

За збільшення суми соціальних виплат багатодітній родині, які передбачені законодавством, 51-річний посадовець однієї з райдержадміністрацій Львівщини вимагала від жінки 3 тисячі гривень неправомірної вигоди. Здирницю затримано біля службового кабінету під час одержання грошей.

Оперативники встановили, що провідний спеціаліст одного з відділів Управління соціального захисту населення районної державної адміністрації вимагала від матері багатодітної родини хабара за реалізацію права, яке жінці й так надано законодавством – збільшення суми соціальних виплат.

Слідчим Управлінням ГУНП відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.14, ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10-ти років.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *