ОСТАННІ НОВИНИ

«Музика заради життя» збере кошти для відділення реанімації новонароджених ОХМАТДИТу

|

Благодійний проект «Музика заради життя» збере кошти для відділення реанімації новонароджених ОХМАТДИТу. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

617

Унікальна благодійна акція «Музика заради життя» відбудеться 13 травня у Львівській опері, у рамках мистецького проекту «Мирослав Скорик у проекті «Три С: Скорик – Сильвестров – Станкович».

Мета акції – зібрати кошти на обладнання для відділення реанімації новонароджених львівської лікарні ОХМАТДИТ.

Голова ради Львівського територіального відділення Асоціації платників податків України Лілія Долінська розповіла, що під патронатом Асоціації відбувається загальноукраїнський музичний проект за участю маестро Мирослава Скорика, однак у Львові вирішила дещо його змінити – зробити концерт благодійним, щоби зібрати кошти для лікування малят Львівщини.

«У Львові цей проект проходитиме у благодійному форматі. Усі кошти від продажу квитків підуть на купівлю обладнання для реанімації новонароджених лікарні ОХМАТДИТ», – сказала Л.Долінська.

Водночас вона закликала жителів Львівщини долучитися до участі в проекті, щоби допомогти лікарні та її маленьким пацієнтам.

Зі свого боку завідувачка відділу реанімації новонароджених  ОХМАТДИТу Наталія Кунта розповіла, що  відділенню необхідно оновити всі реанімаційні ліжка, бо термін їхньої експлуатації уже вийшов.

«У відділенні налічується 9 ліжок і нам потрібно замінити їх, бо час їхнього використання уже вийшов. У нас щороку більшає пацієнтів зі складними діагнозами, тому це обладнання використовується дуже інтенсивно», – наголосила Наталія Кунта.

За її словами, таке ліжко вимірює температуру, підтримує тепло, зволожує кисень та дозволяє робити рентгенографію, не переносячи дитину деінде.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *