ОСТАННІ НОВИНИ

Для охочих працювати львів’ян є вакансії, - центр зайнятості

|

Відповідно до даних, якими оперує Львівський обласний центр зайнятості, у першому кварталі цього року служба зайнятості забезпечила роботою 11,3 тис. жителів області, у тому числі 5,1 тис. безробітних. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

безробітні

Власну справу започаткували 159 осіб, 207 краян прийняті на новостворені робочі місця завдяки дії механізму компенсації працедавцям витрат зі сплати єдиного соціального внеску. Ще 3,5 тис. мешканців області освоювали новий фах або підвищували кваліфікацію, а 1,7 тис. долучилися до робіт тимчасового характеру.

Важливу роль на формування регіонального ринку праці відіграло відкриття заводу з іноземними інвестиціями «Фуджікура», де за скеруванням центрів зайнятості працевлаштовано майже чотири сотні безробітних, а це – кожний другий прийнятий на фірму працівник.

«У планах компанії – розширити штат до 3000 одиниць. Робота на сучасному виробництві – це офіційне місце праці, заробітна плата понад 3 тис. грн та інші соціальні гарантії» , – зазначив директор Львівського ОЦЗ В. Барилюк.

Співбесіди з охочими працювати на «Фуджікурі» проводяться у Львівському міському центрі зайнятості за адресою: м. Львів, вул. Кн. Ольги, 122.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *