ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде перший етап Чемпіонату України з дріфтингу

|

В червні на майданчику стадіону «Арена Львів» Вінницька обласна федерація драгрейсингу та дріфту (VFDD), за підтримки Автомобільної федерації  України(FAU) та управління молоді, сім’ї та спорту міста Львова, проводить перший етап Чемпіонату України під офіційною назвою «BELSHINADRIFTCHAMPIONSHIPOFUKRAINE». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

дріфт

На чемпіонаті львів’яни вперше можуть побачити дріфт-автомобілі потужністю до 1000 кінських сил та нові дріфт-проекти.

В Чемпіонаті візьме участь низка легендарних топ-пілотів України: Олександр Грінчук – атлет RedBull, триразовий чемпіон України з дріфтингу, Денис Лісічонок – переможець Української дріфт серії, Віталій Лютий – призер етапів Чемпіонату України з дріфтингу, Дмитро Іллюк – чемпіон Східноєвропейської Дріфт Серії (EEDC), чемпіон України з дріфтингу. Разом з ними за перемогу поборються нові молоді спортсмени автомобільного спорту.

Також для глядачів організатори передбачили низку цікавих заходів – це розіграші квитків та подарунків, окрема шоу-програма між заїздами, автограф сесія з пілотами та багато іншого.

Для дітей до 10 років вхід на Чемпіонат безкоштовний, вхід для дорослих – за квитками. Більше інформації щодо чемпіонату можна отримати на офіційному сайті змагань www.driftukraine.com та на офіційні сторінці у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *