ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний водій відправив у лікарню п’ятьох людей

|

Через водія, який перебував напідпитку, до лікарні потрапило п’ять осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

policia1

Орієнтовно о першій годині ночі неподалік міста Жовква патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat на польській реєстрації, у якого була несправна фара ближнього світла з лівої сторони. Автомобіль маневрував проїжджою частиною. Патрульні увімкнули проблискові маячки червоного кольору та звуковим сигналом подали вимогу зупинитися.

policia2

Водій проігнорував вимогу і почав збільшувати швидкість. При блокуванні втікача службовим автомобілем, водій увімкнув задній хід та продовжив втечу. Згодом не надав переваги у русі автомобілю Daewoo Lanos і здійснив ДТП. Внаслідок аварії, з автомобіля Daewoo Lanos госпіталізували двоє осіб. За попередньою інформацією,у водія  зламано сім ребер. З автомобіля втікача, де загалом було п’ятеро осіб, госпіталізували трьох.

policia3

На місце викликали слідчих. Водій-втікач був з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Перевірка встановила – 1.22 проміле.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *