ОСТАННІ НОВИНИ

Львівському пиву відмовили у пільгах

|

Львівські депутати не надали пільг виробникам пива на ведення підприємницької діяльності. Наміри покращити конкурентоздатність та надання підтримки виробникам слабоалкогольного напою депутати мали намір проголосувати сьогодні, 21 квітня, на сесії міськради, передає кореспондент Львівського порталу із зали засідань.

пиво

Так, як йдеться у пояснювальній записці до ухвали,  проект ухвали міської ради «Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.03.2016 № 265» підготовлено  з метою сприяння розвитку підприємств промислового сектору, підвищення їх конкурентоспроможності, підвищення престижу львівських товаровиробників, беручи до уваги суттєвий негативний вплив економічної кризи на підприємства, що виробляють продукцію на території м. Львова та відповідно до п.3.3 Програми сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2016 роки.

Серед підприємств, яким міська влада мала наміри надати пільги, мали бути такі:

  • Товариство з обмеженою відповідальністю “Ринок сільськогосподарської продукції “Шувар“.
  • Публічне акціонерне товариство “Львівський завод штучних алмазів і алмазного інструменту“.
  • Філія “Львівська пивоварня“ публічного акціонерного товариства “Карлсберг Україна“.
  • Товариство з обмеженою відповідальністю торгово-виробнича компанія “Перша приватна броварня “Для людей – як для себе!“.
  • Втім, після обговорень міські обранці все-таки вирішили вилучити пивні підприємства зі списку пільговиків. За ухвалу в такому вигляді проголосували 45 депутатів ЛМР.

Як раніше писав Львівський портал, у цій ухвалі, за словами екс-депутата ЛМР, присутні конфлікт інтересів Андрія Садового та «Самопомочі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *