ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинули троє військових ,ще п’ятеро – поранені

|

За минулу добу окупанти в бік українських військ понад 70 мін, через що сили АТО понесли втрати. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

«Луганський напрямок

Вчора було тихо.

Донецький напрямок

Обстріли українських позицій вчора відбулися в районі Горлівки, Верхньоторецького, Авдіївки та на дальніх підступах до Донецького аеропорту. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 9 ворожих обстрілів, зокрема 7 мінометних.

Маріупольський напрямок

Двома «найгарячішими точками» були Мар’їнка та Широкине. Здебільшого ворог відкривав вогонь вже після заходу сонця. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема 4 – мінометних.

Інформація військової розвідки

Вчора до складу так званого «9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти 1-го армійського корпусу» – бандформування «ДНР» (місце постійної дислокації – Новоазовськ) прибув черговий російський підрозділ, укомплектований переважно вихідцями із Дагестану та Чечні.

За минулу добу внаслідок бойових дій 3 українських військовослужбовців загинули, 5 – було поранено. Ці  втрати українські війська понесли на Донецькому напрямку» , – йдетсья в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *