ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали чоловіка, який пограбував магазин

|

Учора ввечері на вулиці Володимира Великого невідомий застосував газовий балончик до продавця магазину та забрав гроші з каси. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

grabizh

Невідомий чоловік використав газовий балончик до продавця і відкрито заволодів грошима з каси. Орієнтовно,зловмисник забрав 470 гривень.

Переглянувши камери спостереження, особу підозрюваного передали в орієнтування. Охоронці правопорядку опитали продавців магазинів у районі чи вони не бачили схожої особи, показуючи фотографію грабіжника. Вже о шостій ранку на вулиці Княгині Ольги патрульні помітили двох підозрілих осіб біля магазину. Коли інспектори підійшли до них, один з чоловіків розпочав невимушену бесіду з патрульними. Натомість, його колега почав дивно поводитися і давати натяки товаришу, аби завершувати розмову та йти геть.

Патрульні упізнали у ньому розшукуваного зловмисника. На місце викликали патрульних, які були на місці скоєння злочину. Вони упізнали нападника. Колегу після поверхневого огляду відпустили, а підозрюваного доставлено до відділу поліції. При обшуку у нього знайшли п’ятнадцять запальничок. За попередньою інформацією, чоловіку загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

Фото: патрульна поліція

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *