У Львові поповнилися лави патрульної поліції. Склали присягу 123 новачки

|

У Львові побільшало патрульних. Урочисту присягу на вірність українському народові прийняло ще 123 охоронці правопорядку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

1

На вулиці Львова додатково вийдуть 123 нових патрульних поліцейських, відтак до охорони правопорядку у місті буде залучено 767 патрульних. Впродовж дев’яти тижнів вони проходили курси первинної підготовки працівників на базі Львівського Державного Університету Внутрішніх Справ, де їх навчали одні з кращих тренерів України. Слухачі отримали навики тактичної підготовки та користування зброєю, а також отримали необхідні теоретичні знання.

2

Серед нових поліцейських м. Львова 9 учасників бойових дій. Майже 90% новобранців мають вищу освіту – це професійні перекладачі, юристи, інженери, програмісти, журналісти, медики, фінансисти та багато інших спеціалістів у різних галузях. Також лави Патрульної поліції Львова поповнить 2 майстри спорту і 1 кандидат у майстри спорту. В оновленні правоохоронної системи виявили бажання взяти участь 13 працівників органів внутрішніх справ (10,5% від загальної кількості слухачів курсів первинної професійної підготовки). Серед 123 новобранців 28 жінок. Вони нарівні з чоловіками здолали усі труднощі напруженого щоденного навчання.

3

На урочистостях з нагоди присяги на вірність українському народові був присутній заступник Голови Національної поліції – керівник патрульної поліції, підполковник поліції Олександр Фацевич. Він подякував батькам за таких синів та доньок.
4

«Будьте патріотами своєї держави, любіть свій народ та свою землю. І ніколи цю любов не поміняйте на будь- які майнові чи інші корисливі інтереси. Я бажаю Вам успіхів», – зазначив у привітальному слові до новобранців Олександр Фацевич.

5

Вже завтра 31 новоспечений патрульний вийде на першу свою зміну і охоронятиме місто пліч-о-пліч з досвідченими колегами.

6

7

8

Фото: патрульна поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *