ОСТАННІ НОВИНИ

Організатори мережі гральних закладів заплатять штраф

|

Трьом учасникам організованої злочинної групи, котрі організували мережу гральних закладів, суд призначив покарання – штраф у розмірі 240-340 тисяч гривень із конфіскацією вилученого грального обладнання та коштів у дохід держави. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій ГУ НП у Львівській області.

avtomatu

Як встановилиправоохоронці, учасники організованої злочинної групи, до складу якої входили двоє львів’ян віком 32 та 36 років та 42-річний мешканець Городка, організували у Львові, а також у містах та в селищі Городоцького району мережу з чотирьох гральних закладів, розташованих у приміщеннях кафе, нічного клубу та народного дому. У цих закладах відвідувачам, всупереч вимогам Закону України «Про  заборону грального бізнесу в Україні», надавали послуги азартного характеру.

Робота гральних залів була ретельно законспірована, вхідні двері завжди були замкнені і потрапити досередини відвідувачі могли лише попередньо домовившись з адміністраторами. Таким чином, сторонніх осіб у приміщення не допускали.

Під час санкціонованих обшуків, проведених у гральних залах, правоохоронці виявили та вилучили більше шістдесяти гральних апаратів, за допомогою яких гравці робили ставки та отримували виграші та сорок тисяч гривень, виручених від гри.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *