ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі не припиняються обстріли українських позицій

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, проте одного було поранено в Пісках внаслідок обстрілу. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно аналітичному центрі РНБО.

389

На Луганському напрямку, противник здійснив 5 обстрілів позицій українських військ (зокрема, 1 мінометний). Противник порушує режим тиші по всьому фронту – від Станиці Луганської до Попасної і робить це здебільшого в темну пору доби або в сутінках.

Донецький напрямок. Вчора обстановка принципових змін не зазнала. Окупанти активно застосовують міномети і бронетехніку по всій лінії фронту. Місця найбільш запеклого протистояння також традиційні – Світлодарська дуга, північне передмістя Горлівки, авдіївська промзона, Донецький аеропорт. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 45 ворожих обстрілів (кожен третій – з важкого озброєння).

Маріупольський напрямок. Тут різко зросла кількість ворожих обстрілів. Найбільш гарячі точки – Мар’їнка, околиці Докучаєвська (зокрема українські блокпости та КПВВ на трасі Донецьк – Маріуполь), а також Широкине. Вчора противник двічі застосував міномети, і 1 раз ствольну артилерію (122-мм САУ «Гвоздика»). Всього по українських позиціях було випущено не менше 20 мін та 20 снарядів. За минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 29 ворожих обстрілів.

Також варто додати, що один військовослужбовець вчора загинув в Станиці Луганській: він підірвався на фугасі, рухаючись автомобілем.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *