ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти поки що не мають претензій до призначеного директора Львівського управління НАБУ

|

Активісти поки що не мають претензій до новопризначеного директора Львівського територіального управління НАБУ Тараса Лопушанського. Про це повідомляє Львівський портал.

im578x383-00_collage_corruption

Зокрема, координатор «Економічного бойкотного руху» Олег Радик  у коментарі Львівському порталу заявив про те, що треба дати йому шанс. Водночас він додав, що нині не варто плекати надто великих сподівань.

«Тарас Лопушанський є людиною непублічною, його нема ні в соцмережах. Поганого про нього також нічого нема. Надіємося на співпрацю, хоча нині підстав для великого оптимізму нема», – зазначив він.

На питання про те, чи будуть активісти ініціювати зустріч із новопризначеним директором, Олег Радик відповів, що поки в цьому нема потреби.

«Наразі нема сенсу брати, як кажуть, бика за рога. Поки що я не бачу для цього підстав. Думаю, йому самому може бути потрібно зустрітися з нами», – зазначив він.

На його переконання, цей керівник мусить бути абсолютно незалежним, зокрема і від громадських активістів. «Він не може бути «ручним», як ось призначають прокурорів», – наголосив Олег Радик.

Своєю чергою громадська активістка Наталія Шелестак зауважила, що наразі до Тараса Лопушанського нема жодних застережень.

«Для мене його призначення є справжнім шоком та несподіванкою. Втім, поки що ніяких застережень щодо нього нема, будемо з’ясовувати хто такий…», – повідомила вона.

Додамо, що нині конкурсна комісія Національного антикорупційного бюро України обрала керівника Львівського територіального управління НАБУ. Переможцем конкурсу на посаду директора став 33-річний Тарас Васильович Лопушанський.

Новообраний директор Львівського теруправління Тарас Лопушанський займався адвокатською діяльністю – був головою (керуючим партнером) адвокатського об’єднання «Ордер». Він має три вищі освіти за фахом «Право», «Правознавство» і «Німецька мова та література». Одружений, має дітей.

Фото: espreso.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *