ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув військовий, ще троє отримали поранення

|

Терористи продовжують обстрілювати українські позиції. Внаслідок бойових дій загинув український військовий. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

мапа

«Луганський напрямок

Ворожі провокації відбулися одразу на кількох ділянках фронту – у Станиці Луганській, Трьохізбенці та Попасній. Здебільшого ворог відкривав вогонь у темну пору доби. Всього за вчора на Луганському напрямку відбулося 8 ворожих обстрілів.

На Донецькому напрямку обстановка традиційно найскладніша. За минулу добу тут відбулося 30 обстрілів з боку НЗФ, з них майже половина – мінометні. За підрахунками, вчора окупанти випустили по позиціях сил АТО понад 100 82-мм мін та понад 20 120-мм мін. «Гарячі точки» – Зайцеве, Майорськ, Авдіївка, Піски. Українські війська ведуть ефективний вогонь у відповідь, змушуючи противника припинити вогонь та дотримуватися п.1 Мінських угод.

Маріупольський напрямок

Вчора відбулося 12 ворожих обстрілів (в тому числі 2 мінометних). Противник, як і раніше, порушує режим тиші по всьому фронту – у Мар’їнці, в районі Докучаєвська, а також південніше, біля Азовського моря (Павлопіль та Широкине). Традиційно окупанти активізуються у другій половині дня.

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 3 – було поранено», – йдеться  в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *