ОСТАННІ НОВИНИ

«Галичанка» стала лідером Суперліги України з гандболу

|

Три перемоги у трьох матчах – саме такий доробок гравців «Галичанки» на другому турі фінального етапу чемпіонату жіночої Суперліги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі клубу.

handball

Львівські гандболістки у Херсоні почергово обіграли київський «Спартак» – 33:19, херсонську «Дніпрняку» – 31:22 та головного суперника у боротьбі за золоті медалі ужгородські «Карпати» – 24:18.

Зважаючи на поразку ужгородських «Карпат» від київського «Спартака» (28:29) та перемоги «Галичанки» над херсонською «Дніпрянкою» (31:22), львівська команда ще на крок зуміла наблизитися до других поспіль золотих медалей жіночої Суперліги. А перемога команди Тетяни Штефан та Віталія Надича в очному протистоянні з головним суперником зробила «Галичанку» головним фаворитом у боротьбі за перше місце. Відкрив «Галичанки» від ужгородських «Карпат» тепер складає чотири очки. Львівська команда після другого туру фінального етапу жіночої Суперліги, набравши 46 очок, очолила турнірну таблицю. В активі ужгородських «Карпат» – 42 очки, а на третьому місці – херсонська «Дніпрянка» – 28 очок.

Передостанній третій тур фінального етапу чемпіонату жіночої Суперліги відбудеться у Львові з 21 по 23 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *