ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік хотів вистрибнути з вікна

|

Патрульні врятували чоловіка, який хотів покінчити життя самогубством. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

policia

Увечері,14 квітня, орієнтовно о восьмій вечора до патрульних надійшов виклик від чоловіка. Заявник повідомив, що у нього  депресія і він хоче вистрибнути з вікна четвертого поверху на вулиці Володимира Великого.

Патрульні прибули на місце та оглянули будинок – нікого не виявили. Телефоном заявник сказав, що не знає точної адреси свого перебування. В цей момент до патрульних звернулися два підлітка і вказали на вікно четвертого поверху, звідки вилітали пляшки та посуд. Інспектори піднялись до квартири і почали спілкуватися із заявником через зачинені двері. Він повідомив, що в квартирі багато крові, почали лунати крики про допомогу. Патрульні прийняли рішення негайно вибити двері.

Крім заявника в квартирі був і власник оселі, який мав тілесні ушкодження та був закривавлений. За попередньою інформацією, заявник – сантехнік по оголошенню  – надав послуги власнику квартири за фахом, і потім разом з ним розпивали спиртні напої.

Згодом сантехнік почав вимагати оплату своєї праці – виник конфлікт та бійка. Після нанесених травм заявник злякався наслідків та хотів викинутися з вікна. Потерпілого власника квартири забрала швидка. На місці працювали слідчі.

Фото: патрульна поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *