ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зіткнулися два автомобілі: одного з водіїв госпіталізували

|

Сьогодні близько п’ятої години ранку на Стрийщині поблизу села  Миртюки трапилася дорожньо-транспортна пригода,внаслідок якої травмувався водій, 24-річний мешканець Стрийського району. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі

ДТП

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду до Стрийського відділу поліції надійшло від диспетчера швидкої медичної допомоги.

Як встановили на місці події працівники поліції,  внаслідок зіткнення автомобілів  «Iveko» під керуванням 33-річного мешканця Івано-Франківської області та  «ВАЗ-2106», яким керував 24-річний місцевий мешканець, тілесні ушкодження отримав водій «ВАЗу».

Чоловіка госпіталізували у місцеву лікарню. Лікарі діагностували у пацієнта «різані рани обох колінних суглобів, забійні гематоми лівої підщелепної ділянки, закриту черепно-мозкова травму, струс головного мозку».

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження   за ознаками злочину,передбаченого частиною 1 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).  Триває досудове слідство. За це загрожує до трьох років обмеження волі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *