ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув військовий, ще одного поранено

|

Внаслідок бойових дій у зоні АТО загинув український військовий. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

Луганський напрямок

Противник порушив режим тиші поблизу Трьохізбенки і Золотого. Всього відбулося 4 ворожих обстріли, з них 1 мінометний.

Донецький напрямок

Противник різко збільшив кількість обстрілів з важкого озброєння. Зокрема, ворог 22 рази застосував міномети (випущено близько 150 мін), тричі – бронетехніку, двічі – 152-мм артилерію (випущено близько 20 снарядів). Звертаємо Вашу увагу, що нерідко ворог веде вогонь одразу з декількох видів важкого озброєння одночасно. Спокійних ділянок на фронті немає. Сили АТО регулярно та ефективно ведуть вогонь у відповідь.

Найбільш потужні перестрілки відбулися північніше Горлівки, на ділянці фронту Горлівка – Ясинувата, західніше та південніше Авдіївки.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 63 ворожі обстріли (кожен другий – з важкого озброєння).

Противник несе втрати під Авдіївкою

Маріупольський напрямок

Порівняно з вівторком, вчора було дещо спокійніше. Епіцентром бойових дій була Мар’їнка, де відбулася низка ворожих снайперських обстрілів. Південніше, поблизу Новогнатівки і Водяного, противник застосував 120-мм міномети. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 13 ворожих обстрілів.

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 1 – було поранено. Ці втрати сили АТО понесли на Донецькому напрямку внаслідок ворожих обстрілів», – йдеться в повідомленні.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *