ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємцям Львівщини анулювали 14 ліцензій за продаж алкоголю та сигарет неповнолітнім

|

Протягом січня-березня  на Львівщині анульовано 14 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами за реалізацію таких товарів неповнолітнім. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

алкоголь

Власне протягом січня-березня проведено 64 фактичних перевірки суб’єктів господарювання, що на 17 перевірок більше ніж за аналогічний період 2015 року. За результатами перевірок 2016 року донараховано фінансових (штрафних) санкції 644,2 тис.грн (на 337,6 тис.грн більше, ніж за аналогічний період минулого року), сплачено до бюджету 303,3 тис.грн (на 217,9 тис.грн. більше  ніж за аналогічний період 2015 року).

За січень-березень 2016 року на підставі матеріалів правоохоронних органів винесено 20 рішень про застосування фінансових санкцій за реалізацію алкогольних/ слабоалкогольних напоїв та/чи тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, або безліцензійну торгівлю, що на 15 рішень більше, ніж за аналогічний період минулого року. Застосовано фінансових санкцій на загальну суму 244,8 тис. грн, та сплачено 61,2 тис. грн. За цей період за реалізацію алкогольних/ слабоалкогольних напоїв та/чи тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років було анульовано 14 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/чи тютюновими виробами, що на 11 ліцензій більше, ніж у минулому році (3 ліцензії).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *