ОСТАННІ НОВИНИ

З’явилися деталі нічної ДТП з поліцейським на Львівщині

|

Поліцейський, якого збив ВАЗ на Львівщині наразі перебуває в лікарні з численними травмами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

1

Як повідомляється, на поліцейського наїхали, коли він виконував службовий обов’язок.

«На автодорозі Київ-Чоп , поблизу населеного пункту Миколаїв близько першої години ночі екіпаж патрульних помітив фуру на узбіччі. Поліцейські запитали у водія, що трапилося – з‘ясувалося, що у вантажівки тріснуло колесо. Патрульними було прийнято рішення надати допомогу. Через слабку видимість та туман інспектори встановили у зоні видимості авто, так щоб були чітко помітні для інших учасників дорожнього руху проблискові маячки Патрульні були одягнуті у світлоповертаючі жилети. Один з поліцейських пішов надавати допомогу, а інший стежив за дорожньою обстановкою та скеровував ліхтариком і жезлом автомобілі в об‘їзд вантажівки», – йдеться у повідомленні.

Далі на горизонті з’явився «автомобіль ВАЗ, який не реагував на жодні сигнали поліції.

«Раптом помітили автомобіль ВАЗ 21011, який на великій швидкості рухався у напрямку Львова. На попередження регулювальника він не реагував. Екіпаж та водій фури почали ховатися від машини.  Інспектор намагався заховатися під причіп, однак не встиг. ВАЗ в’їхав у вантажівку та наїхав на поліцейського, а потім  продовжив рух та зіткнувся з поліцейським автомобілем», – повідомляють у прес-службі поліції.

За попередніми даними, усі пасажири та водій ВАЗу перебували у алкогольному сп’янінні.

4

«В автомобілі ВАЗ 21011 було четверо осіб, за попередніми даними, могли перебувати у стані алкогольного сп‘яніння. У них взяли кров на експертизу. На місці працювали слідчі. Потерпілого інспектора госпіталізували до лікарні у Миколаєві. За попередніми даними, у лейтенанта Ігоря Білоконя перелом зі зміщенням правої ноги, тріщина у лівій нозі. Рвана рана ноги та потертості. Гіпс накладений на обидві кінцівки. Накладені шви на рвану рану з розірваним м‘язом. Усі автівки на арештмайданчику в Миколаєві», – резюмують правоохоронці.

Нагадаємо, що сьогодні вночі у Львові водій ВАЗу наїхав на поліцейського і розтрощив службове авто.

Фото: Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *