ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова охоронці ресторану побили і пограбували хлопця?

|

Працівники поліції розслідують заяву жителя Львівщини, який повідомив про те, що вночі 11 квітня у центральній частині Львова його побили і пограбували охоронці одного з популярних закладів громадського харчування. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

побили

До Галицького відділу поліції із заявою звернувся 30-річний житель одного із сіл Пустомитівського району, який повідомив, що близько 00.30 11 квітня працівники охорони одного з львівських ресторанів  нанесли йому тілесні ушкодження та заволоділи грошима в сумі 5000 гривень. Інцидент стався у центральній частині міста, неподалік від закладу, де працюють охоронці. У потерпілого діагностовано множинні забої м‘яких тканин голови і струс головного мозку.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб,- карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *