ОСТАННІ НОВИНИ

Рецидивіст злякався рахунку у піцерії і поліз у вентиляційну шахту

|

Раніше судимий чоловік поліз у вентиляційну шахту закладу харчування через небажання сплачувати рахунок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

shahta vent

До патрульних надійшов виклик з піцерії на площі Ринок близько одинадцятої вечора. Клієнт закрився у вбиральні і вже більше тридцяти хвилин не реагував на стук в двері і звертання до нього. Адміністратори перейнялися, що з чоловіком могло щось статися, тому в присутності поліцейських хотіли відчинити замок.

Двері можна відчинити та зачинити лише зсередини, тому з-за допомогою інструменту замок розпиляли. У вбиральні нікого не було. Поліцейські побачили на підлозі стружку. Стеля у туалеті була навісна і складалася з плиток, які можна було розсунути. Піднявшись по драбині туди, патрульні спочатку нікого не побачили. Освітивши шахту ліхтариком, помітили чоловіка.

Чоловік сказав, що у нього впали телефон та сумка і він поліз їх діставати. Клієнт замовив в закладі харчування страв на 200 гривень і не розрахувався.

Клієнт запевняв, що гроші у нього є. Однак виявилося, що у куртці, яку він залишив у залі грошей теж не було – кишені напхані серветками. Адміністратор написала заяву на чоловіка, що він не розрахувався за вечерю і не має при собі грошей. Особу доставлено до відділу поліції.

При спілкуванні були виявлені ознаки наркотичного сп’яніння. Медики в лабораторії упізнали чоловіка, якого зранку вже привозили поліцейські на перевірку. Затриманий тричі судимий за кишенькові крадіжки.

Фото і відео: youtube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *