ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині з цвинтаря винесли цінний барельєф

|

На Львівщині з цвинтаря невідомі вкрали з могили бронзовий барельєф. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

Ілюстрація
Ілюстрація

Так, до Кам’янка-Бузького відділу поліції із заявою про крадіжку звернулася 73-річна місцева жителька.

Жінка повідомила, що під час відвідування на міському кладовищі поховання свого чоловіка вона виявила пошкодження пам’ятника та крадіжку з могили бронзового барельєфу, які могли бути скоєні упродовж останніх кількох тижнів.

Сума завданих збитків становить 12 500 гривень.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 297 КК України (Наруга над могилою, іншим місцем поховання, над тілом (останками, пра­хом) померлого або над урною з прахом померлого, а також незаконне заволодіння тілом (останками, прахом) померлого, урною з прахом померлого, предметами, що знаходяться на могилі, в іншому місці поховання, на тілі (останках, пра­хові) померлого, – караються штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів грома­дян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк)», – повідомляють у поліції.

Фото: patriot.zt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *