ОСТАННІ НОВИНИ

На Донеччині обвалилися дві шахти: є жертви

|

На Донеччині обвалилися дві шахти, внаслідок чого загинула мінімум одна людина. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Донецькій області.

шахта

Вночі 12 квітня до Торецького відділення Бахмутського відділу поліції надійшло повідомлення від диспетчера ДП “Торецьквугілля”про те, що на 9 уступі, дільниці №95 шахти “Північна” трапився обвал перекриття породи.

«Всього на нічну зміну на шахту заступило 15 чоловік, троє з них — на вказану ділянку. Двоє працівників госпіталізовані до ЦМЛ Торецька. Одна людина опинилася під завалами. Наразі доля її невідома. Інші гірники самостійно піднялися на поверхню. Гірнично-рятувальні пошукові роботи тривають», – повідомляють у поліції.

Ввечері того ж дня до Вугледарського відділення Волноваського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на дільниці шахти “Південнодонбаська №1” стався обвал породи.

«У результаті загинув гірник. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції у повному складі. Попередня правова кваліфікація ч.2 ст. 272 Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясовують обставини подій.

Фото: obozrevatel.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *