ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти захищатимуть патрульних перед прокурором

|

Громадські активісти прийдуть на зустріч з головним прокурором львівської області, щоб захистити патрульних та розпитати про справи часів Майдану, які вже місяцями «висять у повітрі». Про це у коментарі Львівському порталу розповів координатор Дорожнього контролю Сергій Круглов.

policia

За його словами, активісти захищатимуть патрульних, проти яких відкрито кримінальні провадження.

«Ми знаємо, що проти патрульних відкриті кримінальні провадження, хоча вони просто виконували свою роботу. МИ піднімемо це питання на зустрічі з прокурором. Також розпитаємо про справи часів Майдану, зокрема, про «підрив» «беркутівців». Ну і, звісно, нас цікавлять терміни вирішення багатьох справ», – сказав Круглов.

Також активіст додав, що подібними зустрічами новий прокурор Львівщини Віталій Мякішев намагається налагодити стосунки із громадськістю.

«Наразі довіра до прокуратури дуже низька, сьогодні це, напевно, найбільш дискредитований орган. Звідусіль на адресу прокуратури лунає критика. Маю надію, що новий прокурор не лише хоче «втихомирити» суспільство, а й справді щось змінити у прокуратурі», – додав координатор Дорожнього контролю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *