ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оштрафували працівника цвинтаря, що «наживався» на померлих

|

У Львові суд оштрафував головного інженера цвинтаря на 17 тисяч гривень за те, що він незаконно продав місце на кладовищі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

голова - хабарник

Зловмисник, 43-річний львів’янин, вимагав та отримав від львів’янки неправомірну вигоду у сумі майже вісім тисяч гривень (еквівалент трьохсот доларів США) за надання дозволу на поховання на території кладовища її сусідки. Жінка організовувала похорон, оскільки донька її померлої сусідки перебувала за кордоном і сама займатись похованням не мала можливості.

Правоохоронці затримали чоловіка під час отримання грошей у приміщенні охорони кладовища. Окрім переданих львів’янкою коштів, він мав при собі 7,9 тисяч доларів США та тринадцять тисяч гривень. Наявність такої значної суми чиновник пояснив необхідністю у той день сплатити кредит за квартиру.

На час досудового розслідування, відкритого за ч.2 ст.369-2 (зловживання впливом) КК України, зловмисник перебував під домашнім арештом.

Рішенням суду зловмиснику, визнаному винним у зловживанні впливом, призначено покарання – штраф у розмірі одна тисяча неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (еквівалент сімнадцяти тисяч гривень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *