ОСТАННІ НОВИНИ

Частину львівських лікарень обіцяють модернізувати

|

У кількох міських лікарнях модернізують ліфти та встановлять відеоспостереження. Відповідне рішення сьогодні, 11 квітня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради, передає Львівський портал.

ліфт

«У бюджеті передбачено кошти на низку робіт. Першочергово – поточний ремонт, капітальний ремонт та модернізація ліфтів – йдеться про близько 70 ліфтів, встановлення відеокамер, систем відеоспостережень у наших медичних закладах: лікарні швидкої допомоги на вул. Миколайчука та лікарні ім. Князя Лева на вул. Ужгородській. Крім цього, пропонується, відповідно до вимог «Львівобленерго», провести роботи із заміни лічильників електроенергії, у зв’язку з тим, що зросли потужності споживання на зовнішнє освітлення», – зазначає в.о. начальника управління інженерного господарства ЛМР Андрій Мончак.

Згідно з рішення виконкому, реконструкція з добудовою лікарняного ліфта передбачена у Комунальній міській лікарні «Хоспіс» на вул. Котляревського, а капремонт із заміною ліфтового обладнання двох ліфтів – у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги.

Фото: plus.google.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *