У зоні АТО поранено двох українських бійців

|

За минулу добу попри численні обстріли з боку терористів не загинув жоден український боєць, проте двоє отримали поранення. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

«Луганський напрямок

Ще до світанку бойовики здійснили серію обстрілів в районі Станиці Луганської. Під вогонь потрапив КПВВ, через що його роботу призупинено.

Донецький напрямок

За минулу добу найбільшу активність ворог проявляв на ділянці фронту Горлівка – Ясинувата та під Авдіївкою. Також мінометні обстріли відбулися на Світлодарській дузі, у Зайцевому та Майорську. Одразу у кількох місцях на передових позиціях НЗФ активізувалися снайпери. Спокійних місць немає, адже традиційно саме на Донецький напрямок припадає близько 2/3 всіх ворожих обстрілів на передовій (за минулу добу на тут відбувся 41 ворожий обстріл). Це пов’язано з великою протяжністю фронту та насиченістю передових порядків противника важкою технікою та гарно вимуштрованою живою силою окупантів. Втім, противник, як і раніше, несе важкі втрати.

Маріупольський напрямок

Ворог знову застосував ствольну артилерію – 122-мм гаубиці. Із окупованої Саханки НЗФ випустили по наших позиціях понад 30 снарядів. Під Мар’їнкою, як і раніше, активно стріляють снайпери. Також ворог застосував міномети і БМП. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 18 обстрілів (кожен третій – з важкого озброєння, ще кожен третій – снайперський).

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 2 – було поранено», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *