ОСТАННІ НОВИНИ

На «аромат» Львова відтепер можна поскаржитись у режимі он-лайн

|

У Львові впроваджують он-лайн форму подання та відстеження скарг на місця поширення неприємного запаху. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

смердить

Завдяки допомозі Французького посольства для аналізу причин виникнення неприємного запаху була залучена  Елен Пієт Сарне – спеціаліст підрозділу компанії EGIS AIR, яка  має успішний досвід в подібних проектах (в Парижі, зокрема).

За рекомендацією французького експерта, у ЛМКП «Львівводоканал» впроваджують он-лайн форму подання та відстеження скарг громадян на місця поширення неприємного запаху. Повідомити про запах можна на офіційній веб-сторінці підприємства http://odor.lvivvodokanal.com.ua/

Завдання цього проекту – забезпечити обов’язкову реакцію на зареєстровані скарги громадян, допомогти «Львівводоканалу» у визначенні походження неприємних запахів, контролювати поліпшення якості повітря і підтвердити ефективність робіт, виконаних з метою зменшення проблеми поширення неприємних запахів.

«За час існування проблеми періодичного виникнення неприємного запаху ми з’ясували, що не лише місто Львів стикнулося з такою ситуацією. Європейські експерти уже давно працюють над зменшенням наслідків життєдіяльності мегаполісів, у тому числі над запобіганням поширення неприємних запахів.

Ці екологічні виклики сприяють застосуванню нових інженерних рішень у каналізаційному господарстві, запровадженню інноваційних методів очищення стічних вод, затвердженню жорсткіших нормативів до вмісту забруднюючих речовин у промислових стоках, які потрапляють у систему комунальної каналізації. Ми працюємо по кожному із зазначених напрямків. Зокрема, залучаємо інвестиції у модернізацію міських очисних споруд, вимагаємо у підприємств побудови локальних систем очищення, дозуємо хімреагенти у напірні колектори. Зазначені заходи спрямовані на вирішення конкретних проблем, які спричиняють неприємний запах.

Повідомити про неприємний запах можна не лише на сайті, а також зателефонувавши у диспетчерську службу за номером 276-20-50. Впровадити мобільну версію сайту обіцяють до кінця цього тижня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *